Ajattelin hieman esitellä teille minun treeni / valokuvaus studioni, joka sattuu olemaan myös meidän makuuhuone. Eli toimii moniin tarkoituksiin :)

Olen tehnyt jumppahommia oikeasti kohta 30 vuotta enemmän tai vähemmän päätyönäni. Tuntuu itsestä aika hurjalta ajalta. Nyt korona-aikana aloin pitämään facebook-ryhmässä jumppia. Aloitin ekaksi ihan itsekkäistä syistä, että tulisi itse jotain tehtyä. Jos lupaan vetää jumpan livenä, niin se on tehtävä eikä siitä voi sitten luistaa. Motivaationsa kullakin :)

Aloitin facessa ryhmän nimeltä Jennin Jumpat ja ryhmälle on kertynyt innokkaita jumppaajia melkein 600. Muutaman kerran viikossa tein sinne 30 min. treenin, ja siitä 30 minuutista ollaankin sitten pidetty kiinni.


Yleisön pyynnöstä tein uuden ryhmän, jossa hieman enemmän sisältöä. Juha-Matti Aaltola tuli antamaan ryhmään ruokavinkkejä ja Saana Rasehorn vetämään joogaa kerran viikkoon. Ryhmästä tuli maksullinen 59,- / 3 kk ja kivasti on treenaajat olleet messissä. Treenit ovat 4 x viikossa ja kaikki pidetään livenä. Mahtava ryhmä on ollut kasassa. tänä korona-aikana motivoituneita naisia ja muutama mieskin.Tämä aika on ollut erikoista monessa suhteessa ja myös tässä jumppamaailmassa. Nyt kaikki jumppaa kotona. Ja tarjontaa löytyy netissä. Kun pidetään jumppa livenä eli niin sanotusti suorana lähetyksenä, se on antanut monelle tsemppiä osallistua jumpalle. Onlinessa vähän niinkuin tavataan kaverit ( joita ei edes kunnolla tunneta ) ja moikataan myös minua eli ohjaajaa. Minulla on tapana pyytää aina kuittaus jumpasta, jotta nähdään oikeasti, että treenaajat ovat ollut paikalla ja oikeasti jumpannut. Ei sen takia, että tsekkaisin kuka on jumpan tehnyt, vaan tämä tuo monelle varmasti yhtenäisyyden tunnetta ja yhteisöllisyyttä. Ja pieni kontrolli on myös monellemotivaatiokeino. Minusta ohjaajana tuntuu välillä melkein siltä, että jumppaajat ovat samassa tilassa kanssani, joskus jopa unohdan olevani yksin jumppaamassa omassa makuuhuoneessa.


Olen kyllä todellakin nauttinut pitää treenejä näin. Toki odotan liveryhmien alkamista ja jo huhtikuussa aloitetaan 10 hengen treeniryhmä ulkona.

Sinne on muuten vielä pari paikkaa auki. Treenit on maanantaisin klo 18, huhtikuusta lähtien ja ulkona.Treeneissä käytämme erilaisia vastuskumilenkkejä, painoja ja kahvakuulia. Isoa repertuaaria ei todellakaan tarvitse kotona olla ja ihan kehonpainollakin pystyy hyvin treenit vetämään. Kumilenkkejä on nyt käytetty aika paljon ja on kyllä ihanan tehokasta. Tykkään itse kovasti. 


Treenit ovat 3 x viikossa siis meidän makuuhuoneesta, kerran Saanan kotoa. Välillä huoneessa on aika kaoottista kaikkien valojen, välineiden ym. kanssa. Miehelläni joskus menee hermo, kun yöllä lyö varpaansa johonkin kahvakuulaan….

Tähan samaiseen huoneeseen pystytän myös valokuvausstudioni muutaman kerran kuukaudessa. Otan naisten boudoir/ potretti kuvia. Huoneessa on päivisin niin ihana valo, etten ole kotona parempaa paikkaa keksinyt. Oma studio olisi aivan upea, mutta kustannukset nousisivat silloin kyllä niin korkeaksi, että valokuvausta pitäisi tehdä paljon enemmän. Tällä hetkellä pyöritän yritystä nimeltään Kopio Rasteri ja illalla jumpataan, joten aikaa ei kuvaukseen valitettavasti oikein riitä.

Kuvia näet valokuvaus sivulta.


Tälläistä meillä :)


Ihanaa viikonloppua!